• Default Alternative Text

  Pokrećemo inovacije.

  I to radimo na svim razinama. Otkrij kako Schneider Electric vodi novi svijet energije povezanim proizvodima, rubnim upravljanjem te aplikacijama, analitikom i uslugama.

  Pogledaj priču
 • Default Alternative Text

  Šalica kave, proširena stvarnost i prava ljubav…

  Puno se toga događa od najnižeg do najvišeg kata. Očekuj više jer su operativna i informacijska tehnologija međusobno povezane više nego ikad prije. Sve je to moguće s inovacijama na svim razinama sustava EcoStruxure™.

  Pogledaj video

  EcoStruxure: Inovacije na svim razinama

  Inovacijama na svim razinama redefiniramo energiju i automatizaciju za novi svijet energije.
  U Schneider Electricu, rješenjima za internet stvari omogućujemo besprijekorno spajanje, prikupljanje, analizu i djelovanje prema podacima u stvarnom vremenu, čime se ostvaruje poboljšana sigurnost, učinkovitost, pouzdanost i održivost.
  To je inovacija na svim razinama, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
  Dobro došao u novu generaciju aktivnog upravljanja energijom i strukture automatizacije: EcoStruxure.
  Zadani alternativni tekst
  Schneider Electric proveo je ispitivanje na više od 2500 osoba uključenih u donošenje poslovnih odluka diljem svijeta o budućnosti interneta stvari, kako ostvariti izravnu vrijednost interneta svari i njihova mišljenja o uspjehu  • Novi svijet energije u 3D+E Više električne energije


   2X
   brži rast potražnje za električnom energijom u usporedbi s potražnjom za energijom do 2040.

   Saznaj više
   Default Alternative Text
  • Internet stvari (Internet Of Things) u našem poslovanju

   Predvodnik smo digitalne transformacije. Cyril Perducat - EVP, Schneider Electric pojašnjava kako osnaživanjem svog osnovnog poslovanja stvaramo nove vrijednosti uz primjenu Interneta Stvari (Internet Of Things)

   Pogledaj webinar
   Default Alternative Text
  • Schneider Electric na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu 2017.

   Jesmo li spremni promijeniti način na koji trošimo i proizvodimo energiju? Nije stvar samo u obnovljivim izvorima energije. Saznaj iz prve ruke od glavnog izvršnog direktora društva Schneider Electric, Jean-Pascala Tricoirea dok priča s CNBC-om na sastanku DAVOS 2017.

   Pogledaj intervju
   Default Alternative Text
   Zadani alternativni tekst

   Otkrij EcoStruxure™

   Kao jedinstveni, otvoreni sustav interneta stvari koji ti omogućuje konkurentnost u današnjem digitalnom svijetu, EcoStruxure™ donosi velike promjene. Otkrij povećanu vrijednost sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezanosti za svoje poslovanje danas. Preuzmi sada