Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   Politika zaštite privatnosti

   Politika zaštite privatnosti

   Odredbe korištenja


   Spajanjem ili pristupanjem ovoj web lokaciji pristajete se obavezati na niže navedene opće odredbe upotrebe, kao i posebne odredbe koje se spominju na određenim stranicama ove web lokacije, u skladu s povremeno ažuriranim podacima. Ako se ne slažete s ovim odredbama, trebali biste odmah napustiti ovu lokaciju.
   Ako nije drukčije određeno, ova web lokacija, njen sadržaj, naziv domene i url-ovi: http://www.schneider-electric.com, http://www.schneiderelectric.com isključivo su vlasništvo: 


   tvrtke Schneider Electric SA

   - Sjedište: 43-45, boulevard Franklin Roosevelt
   - 92505 Rueil Malmaison Cedex (Francuska)
   - Pravni oblik: société anonyme (dioničko društvo) s Upravnim odborom i Nadzornim odborom pod vlašću francuskih zakona
   - Osnovni kapital: €1,979,202,496
   - Datum osnivanja: 4. i 2. prosinca 1871
   - Registrirano u Nanterreu (Francuska) pod brojem. 542 048 574
   Siret broj. 542 048 574 01775
   - APE broj sjedišta: 6420Z
   - EU PDV broj: FR 01 542 048 574

   Izvršni urednik:

   Pierre Tabary, Business & Corporate Communication (Poslovne i korporativne komunikacije)
   Schneider Electric Industries SAS
   Corporate Communication Department (Odjel korporativnih komunikacija)
   89, bld Franklin Roosevelt
   BP323 - 92506 Rueil-Malmaison – Francuska 


   Domaćin:

   IBM
   Coldstream Building - Attn. Steve Zwart
   1500 Aristides Blvd.
   Lexington, KY 40511 SAD
   Svrha ove web lokacije je pružiti opće informacije o tvrtki Schneider Electric.


   1. Podaci o zaštitnom znaku i autorskim pravima

   Marka Schneider Electric i svi registrirani zaštitni znakovi grupacije Schneider Electric Industries SAS o kojima se govori na ovoj web lokaciji u isključivom su vlasništvu tvrtke Schneider Electric SA i njenih podružnica. Oni se ne smiju upotrebljavati ni u koju svrhu bez pismenog dopuštenja vlasnika. Ova web lokacija i njen sadržaj zaštićeni su, u smislu francuskog Zakonika o intelektualnom vlasništvu (Code de la propriété intellectuelle français, u daljnjem tekstu "Zakonik"), zakonima o zaštiti autorskih prava koji se odnose na tekstove, crteže i modele, kao i Zakonom o zaštitnom znaku. Pristajete da nećete reproducirati, osim za osobnu, nekomercijalnu upotrebu, kao što je određeno Zakonikom, ovu web lokaciju u njenoj cjelini ili pojedinim dijelovima, ili njen sadržaj na bilo kojem mediju bez pismenog dopuštenja Schneider Electrica. Isto tako pristajete da nećete postavljati nikakve hipertekstualne veze na ovu web lokaciju ili njen sadržaj. Schneider Electric Vam ne daje nikakvo pravo ili dozvolu za osobnu ili nekomercijalnu upotrebu ove web lokacije ili njenog sadržaja, osim ograničenu dozvolu za provjeru informacija na njoj, "onakvih kakvih jesu", na vlastitu odgovornost. Sva druga prava su pridržana.
   Kako biste saznali više informacija, obratite se webmasteru na:
   FR-webmaster-info@fr.schneider-electric.com


   2. Ažuriranje informacija

   Schneider Electric ulaže sve razumne napore da bi osigurao dostupnost ove web lokacije u svakom trenutku. Ipak, možete biti spriječeni u pristupanju ovoj web lokaciji ili naići na poteškoće u pristupu zbog postojanja tehničkih problema ili tijekom postupka održavanja ili nadograđivanja. Osim toga, premda se Schneider Electric u razumnim okvirima brine da se informacije na ovoj web lokaciji održavaju aktualnima, ne preuzima odgovornost niti daje jamstvo, izričito ili prešutno, za njihovu točnost ili potpunost. Sadržaj ove web lokacije i web lokacija kojima se može pristupiti putem hipertekstualnih veza s ove stranice može se s vremena na vrijeme ispravljati, poboljšavati ili ažurirati, bez prethodnog upozorenja. Schneider Electric ne jamči i ne izdaje uvjerenja ili potvrde da je ova web lokacija i pristup ovoj web lokaciji siguran, ili da na ovoj web lokaciji nema virusa ili programskih grešaka koje bi mogle imati za posljedicu oštećivanje ili gubitak podataka. Vi snosite odgovornost za zaštitu svojih podataka od virusa. Schneider Electric ne preuzima odgovornost za bilo kakve neposredne, posebne, posredne ili posljedične štete, koje god vrste one bile i kako god bile izazvane, koje proizlaze iz Vaše upotrebe ove web lokacije ili nemogućnosti pristupa ovoj web lokaciji.

   3. Financijski podaci i podaci o cijeni dionica

   Informacije na ovoj web-lokaciji nisu i ne smiju se smatrati ponudom, pozivom ili poticanjem za ulaganje ili na drugu vrstu sklapanja posla dionicama Schneider Electric SA-a ili bilo kojim drugim financijskim instrumentima koje izdaje tvrtka Schneider Electric, kao ni podacima koji daju ili predstavljaju bilo kakav savjet ili preporuku u vezi s ma kojom financijskom odlukom.
   Cijenu dionice objavljenu na stranici Financije na ovoj web lokaciji osigurava jedna vanjska tvrtka i Schneider Electric ne prihvaća nikakvu odgovornost u vezi s bilo kakvim kašnjenjem ili netočnostima podataka isporučenih putem ove veze, nad čime nema nikakav nadzor. Ova web lokacija usto može sadržavati veze na druge vanjske web lokacije koje Schneider Electric ne nadzire. Schneider Electric nije odgovoran za sadržaj bilo koje od tih web lokacija.

   4. Privatnost

   Schneider Electric prikuplja podatke o posjetiteljima ove web lokacije putem upitnika koji se nalaze na ovoj web lokaciji. Ti nam podaci omogućuju da odgovorimo na Vaše zahtjeve za davanjem informacija. Prikupljene informacije koje se tiču osobnog identiteta sastoje se isključivo od osnovnih podataka za kontakt (ime, adresa, zanimanje, ime tvrtke i adresa, adresa e-pošte, brojevi telefona i telefaksa).
   Pri posjeti ovoj web lokaciji držite na umu da stranice koje posjećujete mogu biti praćene.
   U skladu s francuskim zakonima o zaštiti podataka (Članak br. 78-17 "Informatique, fichiers et libertés") imate pravo na pristupanje, izmjenu, ispravku ili brisanje informacija koje upućuju na Vas po Vašem imenu. Da biste ostvarili to pravo, pošaljite e-poruku na FR-webmaster-info@fr.schneider-electric.com
   Web lokacija http://www.schneider-electric.com i http://www.schneiderelectric.com registrirana je kod francuskih službi za zaštitu podataka (Commission nationale de l'informatique et des libertés - CNIL) pod brojem 899748.