Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Connect your house with Schneider Electric home automation solution

   Povezanost doma

   Intuitivno daljinsko upravljanje, za udobnost i praktičnost življenja.

   Gdje kupiti?

  Home-YP-ED-CO_02 


  Raspoloženje i ambijent

  Za istinsko uživanje u svom domu, pobrini se za svoje raspoloženje i osjećaje.

  S pravim ambijentom, prostori mogu pružiti senzualna iskustva, od ugodnih i smirujućih do romantičnih i ljubavnih. Ovo se najbolje postiže odabirom fine rasvjete, koja odgovara željenom raspoloženju. Odaberite regulatore intenziteta rasvjete - od umjetnih do prirodnih tonova. Lampe, zastori i zavjese, dodatno će stvoriti atmosferu, a za to će biti dovoljan tek dodir prsta.


  Home-YP-ED-CO_04

  Kvaliteta napajanja, kvaliteta zabave


  Energija u kućanstvu je ustvari puna buke i smetnji, a kvaliteta električne energije često je nestabilna. Štoviše elektroničke komponente ili uređaji generiraju elektromagnetsku buku. Sve to utječe na audio i vizualnu kvalitetu TV sustava za kućnu zabavu.

  S izolirnim filtriranjem buke i funkcijom regulacije napona, Schneider Electric AV Power Filter i Power Conditioner eliminiraju šum i smetnje, kako bi se smanjile audio i vizualne distorzije, te dobila najbolja slika i zvuk za tvoje oči i uši.

  Home-YP-ED-CO_03

  Današnji odabir