Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

   Siguran dom

   Zaštiti dom i svoje najdraže pametnim sigurnosnim rješenjima.

   Gdje kupiti?

  Home-YP-ED-SE_03

  Zaštita u svakom trenutku

  Uključuješ li ili isključuješ sklopke u kuhinji s mokrim rukama? Koristiš li sušilo za kosu nakon tušuranja u vlažnoj kupaonici? Sve više električnih i elektroničkih uređaja, poput malog TV-a ili radija, instalirani su na vlažnim mjestima, kao što su kupaonice, balkoni ili na otvorenomu. Hidroizolacija i otpornost na vremenske utjecaje, ovdje su od vitalne važnosti.

  Naše diferencijalne zaštitne sklopke pružaju zaštitu uzemljenja, dok Kavacha poklopci prekidača štite tvoj dom i obitelj od opasnih istjecanja energije uzrokovanih dodirima mokrih prstiju. Pored toga, MCB minijaturni prekidači i RCD fid-sklopke pružaju pouzdanu električnu energiju i cjelodnevnu zaštitu strujnog kruga.


  Home-YP-ED-SE_04

  Stalna sigurnost i pouzdanost

  Porast napona uzrokovan munjama, može oštetiti vrijedne video ili audio sustave za kućnu zabavu, dok iznenadni nestanak struje može skratiti vijek trajanja elektronike.

  Sigurnost i kontinuiranost u opskrbi električne energije važna je za svu kućnu elektroniku. Naša zaštita od prenapona pruža bolju apsorpciju strujnih valova, dok uređaji besprekidnog napajanja (UPS) pomažu u održavanju kontinuiranog napajanja sustava kućne zabave, bez obzira na potencijalne oscilacije u opskrbi energije.

  Home-YP-ED-SE_05

  Današnji odabir