Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   UČINKOVITOST u pustinji

   Biti jedan od najučinkovitijih i najodrživijih hotela u lancu Hilton velik je pothvat. Uz sustav Schneider EcoStruxure™ Building, Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates ostvaruje 44 % veću energetsku UČINKOVITOST, bez žrtvovanja udobnosti gostiju.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   Hotelski luksuz i UČINKOVITOST

   Smanjenje potrošnje energije uz istovremeno ispunjavanje rastućih potreba za hotelskim smještajem u Kini velika je ambicija. U hotelu Marriott luksuz i UČINKOVITOST idu ruku pod ruku uz sustav Schneider EcoStruxure™ Building, pružajući gostima najvišu razinu smještaja uz istovremeno postizanje ušteda na potrošnji energije od 10 % do 15 %.

   Pogledajte odmah

   Učinkovite zgrade za hladniji planet

   Troškovi energije sve su veći i odnose se na zgrade svih vrsta i veličina, posvuda. Današnje inovacije u području automatizacije zgrada i sustava upravljanja čine tvoje zgrade energetski učinkovitijima, održivijima i pogodnijima za život. To je omogućeno inovacijama na svim razinama u zgradarstvu, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje te aplikacije, analitiku i usluge.
   • Učinkovite zgrade Najvažnija zbivanja na sastanku na vrhu o inovaciji

    Danas, povezani električni proizvodi, pametna automatizacija i digitalna inovacija otvaraju vrata eri učinkovitijih, održivijih i udobnijih zgrada gdje je život „uključen” (Life Is On).

    • Zadani alternativni tekst
     Zdravstvo Od hitne pomoći do izvršnih ureda, osiguraj sigurnost, pouzdanost, udobnost i poboljšaj financijsko zdravlje svoje bolnice. Učini više s inovacijama na svim razinama. > Saznaj više
    • Zadani alternativni tekst
     Hoteli Inovativna rješenja za ostvarivanje nižih troškova i održive vrijednosti u svim aspektima rada hotela, od soba za sastanke do gostinjskih soba i svega između, s inovacijama na svim razinama. > Otkrij kako

    Je li mrežna povezanost tvoje bolnice otporna na budućnost?

    Upoznaj se s trendovima i izvorima podataka o zdravstvu, trenutnim standardima i preporukama za izgradnju mrežne povezanosti bolnica spremne za budućnost.
    Dobij smjernice sada
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Hilton, osobni pomoćnik za energetske usluge
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: The Edge
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: PNC Arena
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Akvarij Shedd
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: AEG
    • Zadani alternativni tekst
     Sustavi zgrada Stigla je pametna zgrada. Otkrij najnovije inovacije u području automatizacije zgrada i sustava upravljanja koje zgradu čine energetski učinkovitijom, održivijom i pogodnijom za život. > Saznaj više
    • Zadani alternativni tekst
     Internet stvari u zgradarstvu Inovativna rješenja za stvaranje okruženja u kojemu će se stanari osjećati udobno, sigurno i povezano. > Otkrij kako