Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   POVEZANI bez obzira na vremenske prilike

   Osiguravanje da 4.000 učenika ostanu POVEZANI u obrazovnom sustavu svjetske razine bez obzira na vremenske prilike velika je ambicija. Uz Schneider EcoStruxure™ IT, školski okrug otoka Bainbridge osigurava povezanost svojih škola kako se aktivnosti učenja ne bi prekidale, bez obzira na vremenske prilike.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   DIGITALNA čarolija filma

   Velik je pothvat izraditi filmske efekte izvan Hollywooda koji će ostvariti nagrade. Tvrtka Schneider u manje je od pet mjeseci instalirala podatkovni centar spreman za upotrebu za studio za vizualne efekte Animal Logic, koji pomoću sustava EcoStruxure™ IT stvara DIGITALNU čaroliju filmova.

   Pogledajte odmah

   Podatkovni centri: U oblaku i na rubu

   U povezanom svijetu, zaštita ključnih informacija i podataka važnija je nego ikada. Tvoj podatkovni centri mora biti pouzdan, učinkovit i skalabilan te štititi tvoje podatke. Moraš biti u mogućnosti pratiti i upravljati cjelokupnom fizičkom infrastrukturom kako bi potaknuo poslovne rezultate. To je omogućeno inovacijama na svim razinama za podatkovne centre, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
   • Podatkovni centri U oblaku i na rubu

    Vodeći IT stručnjaci u industriji raspravljaju o najnovijim trendovima, izazovima i prilikama na tržištu podatkovnih centara.

    Pokretači i prednosti decentraliziranog procesuiranja (Edge Computing)

    Za zadovoljavanje sadašnjih i budućih potreba, potrebno je razumjeti upravljačke programe rubnog računalstva i istražiti njegove različite dostupne vrste.
    Otkrij više
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Green Mountain
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Internap
    • Zadani alternativni tekst
     Podatkovni centri i mreže Otkrij rješenja za fizičku infrastrukturu za cjelokupni podatkovni centri i njegov životni ciklus. > Istraži rješenje
    • Zadani alternativni tekst
     Usluge besprekidnog napajanja i hlađenja Dobij stručne savjete, usluge i podršku koje trebaš za infrastrukturu zgrade, industrije, energije ili podatkovne centre. > Istraži našu pametnu ponudu