• Default Alternative Text

  DIGITALNA čarolija filma

  Velik je pothvat izraditi filmske efekte izvan Hollywooda koji će ostvariti nagrade. Tvrtka Schneider u manje je od pet mjeseci instalirala podatkovni centar spreman za upotrebu za studio za vizualne efekte Animal Logic, koji pomoću sustava EcoStruxure™ IT stvara DIGITALNU čaroliju filmova.

  Pogledajte odmah

Podatkovni centri: U oblaku i na rubu

U povezanom svijetu, zaštita ključnih informacija i podataka važnija je nego ikada. Tvoj podatkovni centri mora biti pouzdan, učinkovit i skalabilan te štititi tvoje podatke. Moraš biti u mogućnosti pratiti i upravljati cjelokupnom fizičkom infrastrukturom kako bi potaknuo poslovne rezultate. To je omogućeno inovacijama na svim razinama za podatkovne centre, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
 • Podatkovni centri U oblaku i na rubu

  Vodeći IT stručnjaci u industriji raspravljaju o najnovijim trendovima, izazovima i prilikama na tržištu podatkovnih centara.

  Pokretači i prednosti decentraliziranog procesuiranja (Edge Computing)

  Za zadovoljavanje sadašnjih i budućih potreba, potrebno je razumjeti upravljačke programe rubnog računalstva i istražiti njegove različite dostupne vrste.
  Otkrij više
  • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Green Mountain
  • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Internap
  • Zadani alternativni tekst
   Podatkovni centri i mreže Otkrij rješenja za fizičku infrastrukturu za cjelokupni podatkovni centri i njegov životni ciklus. > Istraži rješenje
  • Zadani alternativni tekst
   Usluge besprekidnog napajanja i hlađenja Dobij stručne savjete, usluge i podršku koje trebaš za infrastrukturu zgrade, industrije, energije ili podatkovne centre. > Istraži našu pametnu ponudu