• Default Alternative Text

  2050. godina: BUDUĆNOST bez emisija ugljika

  Velika nam je ambicija ostvariti BUDUĆNOSTI bez emisija ugljika. Doseg naše ambicije uistinu je velik jer za distribuciju čiste energije milijunima ljudi podrazumijeva se i nadogradnja zastarjele državne mreže. Talijanski opskrbljivač električnom energijom Enel jamči uspjeh upotrebom sustava Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Pogledajte odmah

Novi svijet energije u 3D+E

Inovativne mreže, obnovljiva proizvodnja i korisnici s više slobode su ovdje i oni oblikuju našu viziju dekarboniziranog, decentraliziranog i digitaliziranog svijeta. Naša inovativna rješenja omogućuju da glavni akteri u svijetu energije krenu na digitalno putovanje stvaranja učinkovitih i održivih mreža, provođenja lokalne proizvodnje i stvaranja nemjerljive vrijednosti. To je omogućeno inovacijama na svim razinama za mreže, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
 • Novi svijet energije u 3D+E Najvažnija zbivanja na sastanku na vrhu o inovaciji

  Inovativne mreže, obnovljiva generacija i osnaženi potrošači sada su ovdje te oni našu viziju o dekarboniziranom, decentraliziranom i digitaliziranom svijetu… čine novom stvarnošću.

  Zadani alternativni tekst

  Današnja komunalna postrojenja moraju postati pametna komunalna postrojenja. Ona koja uspiju u tome radit će s učinkovitim mrežama, dekarbonizirat će svoj proizvodni portfelj i omogućiti nove energetske usluge za klijente.

  U našoj e-knjizi „Napajanje svijeta koji se nikada ne gasi“ otkrij kako energetski stručnjaci iz Schneider Electrica pričaju tu priču
  • Komunalna poduzeća

   Moderno je komunalno poduzeće pametan pogon. Savladaj rastuće izazove i odgovori na potrebe svojih korisnika, danas i u budućnosti, pomoću naših inovativnih rješenja za komunalna poduzeća.

   Saznaj više
   Default Alternative Text