Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   2050. godina: BUDUĆNOST bez emisija ugljika

   Velika nam je ambicija ostvariti BUDUĆNOSTI bez emisija ugljika. Doseg naše ambicije uistinu je velik jer za distribuciju čiste energije milijunima ljudi podrazumijeva se i nadogradnja zastarjele državne mreže. Talijanski opskrbljivač električnom energijom Enel jamči uspjeh upotrebom sustava Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   POUZDANOST u oluji

   Velik nam je izazov osigurati neometan protok struje za 1,5 milijuna kućanstava i tijekom najrazornijih oluja. Opskrbljivač električnom energijom SA Power Networks ovisi o platformi Schneider EcoStruxure™ Grid koja omogućuje POUZDANO praćenje goleme mreže i upravljanje njome te time štiti stanovnike Južne Australije tijekom ekstremnih vremenskih uvjeta.

   Pogledajte odmah

   Novi svijet energije u 3D+E

   Inovativne mreže, obnovljiva proizvodnja i korisnici s više slobode su ovdje i oni oblikuju našu viziju dekarboniziranog, decentraliziranog i digitaliziranog svijeta. Naša inovativna rješenja omogućuju da glavni akteri u svijetu energije krenu na digitalno putovanje stvaranja učinkovitih i održivih mreža, provođenja lokalne proizvodnje i stvaranja nemjerljive vrijednosti. To je omogućeno inovacijama na svim razinama za mreže, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
   • Novi svijet energije u 3D+E Najvažnija zbivanja na sastanku na vrhu o inovaciji

    Inovativne mreže, obnovljiva generacija i osnaženi potrošači sada su ovdje te oni našu viziju o dekarboniziranom, decentraliziranom i digitaliziranom svijetu… čine novom stvarnošću.

    Zadani alternativni tekst

    Današnja komunalna postrojenja moraju postati pametna komunalna postrojenja. Ona koja uspiju u tome radit će s učinkovitim mrežama, dekarbonizirat će svoj proizvodni portfelj i omogućiti nove energetske usluge za klijente.

    U našoj e-knjizi „Napajanje svijeta koji se nikada ne gasi“ otkrij kako energetski stručnjaci iz Schneider Electrica pričaju tu priču
    • Komunalna poduzeća

     Moderno je komunalno poduzeće pametan pogon. Savladaj rastuće izazove i odgovori na potrebe svojih korisnika, danas i u budućnosti, pomoću naših inovativnih rješenja za komunalna poduzeća.

     Saznaj više
     Default Alternative Text