Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

 • Default Alternative Text

  2050. godina: BUDUĆNOST bez emisija ugljika

  Naša odvažna ambicija: BUDUĆNOST bez emisija ugljika. Naša je ambicija uistinu velika, jer distribucija čiste energije podrazumijeva nadogradnju zastarjele infrastrukture. Talijanski opskrbljivač električnom energijom Enel osigurao je svoj uspjeh upotrebom Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Pogledaj odmah
 • Default Alternative Text

  POUZDANOST u oluji

  Velik nam je izazov osigurati neometan protok el. energije za 1,5 milijuna kućanstava i tijekom najrazornijih oluja. Opskrbljivač električnom energijom SA Power Networks ovisi o platformi Schneider EcoStruxure™ Grid koja omogućuje POUZDANO praćenje i nadzor nad golemom mrežom, te time štiti stanovnike Južne Australije tijekom ekstremnih vremenskih uvjeta.

  Pogledaj video

  EcoStruxure™ Grid

  Inovativne mreže, obnovljiva proizvodnja i korisnici s više slobode su ovdje i oni oblikuju našu viziju dekarboniziranog, decentraliziranog i digitaliziranog svijeta. Naša inovativna rješenja omogućuju da glavni akteri u svijetu energije krenu na digitalno putovanje stvaranja učinkovitih i održivih mreža, provođenja lokalne proizvodnje i stvaranja nemjerljive vrijednosti. To je omogućeno inovacijama na svim razinama za mreže, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
  Zadani alternativni tekst

  Oslobodi digitalnu mrežu

  Modernizacija i digitalizacija mreže predstavlja mogućnost rasta za postrojenja. Potiče pouzdanost i održivost, povećava učinkovitost i sigurnost te unapređuje radne karakteristike. Pročitaj objavu na blogu

  Energija – činjenice i trendovi

  • 75 milijardi uređaji s IoT priključkom do 2025.
  • 58% globalni porast potražnje za energijom do 2040.
  • 72% pad cijena solarne energije od 2009.
  Zadani alternativni tekst
  • Novi svijet energije U novom svijetu energije u kojemu glavnu riječ vode dekarbonizacija, decentralizacija i digitalizacijski trendovi, postrojenja moraju krenuti putem inovacija i razvoja.
  • Budućnost energije je ovdje Digitalizacija, decentralizacija i dekarbonizacija nanovo oblikuju način na koji generiramo, transportiramo, distribuiramo i trošimo električnu energiju. Više u intervjuu našeg glavnog stratega Emmanuela Lagarriguea za Bloomberg; “Budućnost sastanaka o energiji”.
  • Pametne mreže ostvaruju potencijal
   EcoStruxure za električna postrojenja Pametna postrojenja moraju se razvijati u smjeru inteligentnih mreža, novih poslovnih modela i novih korisničkih usluga za rast iznad prodaje energije. Otkrij kako
  • Toplinska energija, strujni vodovi i predivan zalazak sunca
   Dodatna digitalna stanica Naše novo rješenje kombinira interoperabilnost, cyber-sigurnost i povezivanje, koristeći IoT koji olakšava život korisnicima i u stvarnom vremenu prikuplja informacije za upravljanje imovinom s terena, na razini poduzeća. Saznaj više pojedinosti

  Otkrij priče o kupcima – EcoStruxure™ Grid

  • Innovation Summit World Tour - izdvojeno

   Saznaj više o našim panelima i raspravama, te trendovima koji mijenjaju svijet. Pridruži nam se na sljedećem Innovation Summit-u, početkom travnja u Parizu, te prati našu pripremu za poticanje digitalne ekonomije.

   Pridruži se digitalnoj revoluciji!
   Default Alternative Text