Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   6.7 milijuna tona čelika, 24 sata dnevno, svake godine

   Ambicija nam je pružiti podršku u izgradnji čeličane koja nikad ne prestaje s radom. ArcelorMittal, tvrtka za čelik i rudnike, uz pomoć sustava Schneider EcoStruxure™ Plant povećala je kvalitetu čelika, a cjelodnevnu je proizvodnju učinila ekološki prihvatljivom.

   Pogledajte odmah

  Intuitivne industrije

  Industrija sutrašnjice bit će drugačija. Promjenjivija tržišta, nove tehnološke mogućnosti, veći naglasak na učinkovitost. Promjena donosi prilike. Naša inovativna rješenja analiziraju sve operativne podatke postrojenja, integriraju ih s vanjskim podacima i stavljaju ih u kontekst kako bi omogućili bolje, brže donošenje odluka o upravljanju postrojenjem. Nova industrijska revolucija je ovdje. To je omogućeno inovacijama na svim razinama u industrijama, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
  • Intuitivne industrije

   Razorne tehnologije pretvorit će industrijska postrojenja u pametne, međusobno povezane centre učinkovitosti, produktivnosti i sigurnosti. Zaroni u budućnost industrijske automatizacije.

   Saznaj više
   • Šalica kave, proširena stvarnost i prava ljubav…

    Puno se toga događa od najnižeg do najvišeg kata. Očekuj više jer su operativna i informacijska tehnologija međusobno povezane s inovacijom na svim razinama.

    Saznaj više

    Novi pogled na sustave za industrijsku automatizaciju

    Industrijski internet stvari omogućio je snažnu posvećenost novim topologijama sustava za industrijsku automatizaciju.
    Preuzmi sada
    • Zadani alternativni tekst
     Rješenja za upravljanje strojevima Naša energetski učinkovita, pametna i prilagođena rješenja za upravljanje strojevima omogućavaju operativnu izvrsnost u industriji. Otkrij inovativno automatiziranje strojeva te primjenu sustava kontrole. > Istraži našu pametnu ponudu
    • Zadani alternativni tekst
     Softverska rješenja za tvoju industriju Naša industrijska rješenja nude znanje koje preobražava tvoj rad. Posve funkcionalne ponude po principu ključ u ruke rješavaju industrijske probleme i pružaju konkurentsku prednost. > Otkrij naša rješenja