• Default Alternative Text

  6.7 milijuna tona čelika, 24 sata dnevno, svake godine

  Ambicija nam je pružiti podršku u izgradnji čeličane koja nikad ne prestaje s radom. ArcelorMittal, tvrtka za čelik i rudnike, uz pomoć sustava Schneider EcoStruxure™ Plant povećala je kvalitetu čelika, a cjelodnevnu je proizvodnju učinila ekološki prihvatljivom.

  Pogledajte odmah

Intuitivne industrije

Industrija sutrašnjice bit će drugačija. Promjenjivija tržišta, nove tehnološke mogućnosti, veći naglasak na učinkovitost. Promjena donosi prilike. Naša inovativna rješenja analiziraju sve operativne podatke postrojenja, integriraju ih s vanjskim podacima i stavljaju ih u kontekst kako bi omogućili bolje, brže donošenje odluka o upravljanju postrojenjem. Nova industrijska revolucija je ovdje. To je omogućeno inovacijama na svim razinama u industrijama, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
 • Intuitivne industrije

  Razorne tehnologije pretvorit će industrijska postrojenja u pametne, međusobno povezane centre učinkovitosti, produktivnosti i sigurnosti. Zaroni u budućnost industrijske automatizacije.

  Saznaj više
  • Šalica kave, proširena stvarnost i prava ljubav…

   Puno se toga događa od najnižeg do najvišeg kata. Očekuj više jer su operativna i informacijska tehnologija međusobno povezane s inovacijom na svim razinama.

   Saznaj više

   Novi pogled na sustave za industrijsku automatizaciju

   Industrijski internet stvari omogućio je snažnu posvećenost novim topologijama sustava za industrijsku automatizaciju.
   Preuzmi sada
   • Zadani alternativni tekst
    Rješenja za upravljanje strojevima Naša energetski učinkovita, pametna i prilagođena rješenja za upravljanje strojevima omogućavaju operativnu izvrsnost u industriji. Otkrij inovativno automatiziranje strojeva te primjenu sustava kontrole. > Istraži našu pametnu ponudu
   • Zadani alternativni tekst
    Softverska rješenja za tvoju industriju Naša industrijska rješenja nude znanje koje preobražava tvoj rad. Posve funkcionalne ponude po principu ključ u ruke rješavaju industrijske probleme i pružaju konkurentsku prednost. > Otkrij naša rješenja