• Default Alternative Text

  6.7 milijuna tona čelika, 24 sata dnevno, svake godine

  Ambicija nam je pružiti podršku u izgradnji čeličane koja nikad ne prestaje s radom. ArcelorMittal, tvrtka za čelik i rudnike, uz pomoć sustava Schneider EcoStruxure™ Plant povećala je kvalitetu čelika, a cjelodnevnu je proizvodnju učinila ekološki prihvatljivom.

  Pogledajte odmah Otkrijte EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  NAJODRŽIVIJI ured u svijetu

  Ambicija nam je pomoći u izgradnji ODRŽIVOG ureda koji proizvodi više energije nego što je troši. Ured tvrtke Deloitte pouzdaje se u internet stvari (IoT) kako bi osigurao ugodnost i energetsku učinkovitost pomoću sustava Schneider EcoStruxure™ Building.

  Pogledajte odmah Otkrijte EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  2050. godina: BUDUĆNOST bez emisija ugljika

  Velika nam je ambicija ostvariti BUDUĆNOSTI bez emisija ugljika. Doseg naše ambicije uistinu je velik jer za distribuciju čiste energije milijunima ljudi podrazumijeva se i nadogradnja zastarjele državne mreže. Talijanski opskrbljivač električnom energijom Enel jamči uspjeh upotrebom sustava Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Pogledajte odmah Otkrijte EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  POUZDANOST koja spašava živote

  Moderna i održiva dječja bolnica sjajna je zamisao. Zahvaljujući sustavu Schneider EcoStruxure™ Power, u američkoj dječjoj bolnici Nemours generatori za slučaju nužde u roku od 10 sekundi ili manje vraćaju električnu energiju koja može spasiti nečiji život, a medicinski timovi mogu se osloniti na POUZDANU čistu i neprekidnu energiju.

  Pogledajte odmah Otkrijte EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  DIGITALNA čarolija filma

  Velik je pothvat izraditi filmske efekte izvan Hollywooda koji će ostvariti nagrade. Tvrtka Schneider u manje je od pet mjeseci instalirala podatkovni centar spreman za upotrebu za studio za vizualne efekte Animal Logic, koji pomoću sustava EcoStruxure™ IT stvara DIGITALNU čaroliju filmova.

  Pogledajte odmah Otkrijte EcoStruxure

  EcoStruxure: Inovacije na svim razinama

  Inovacijama na svim razinama redefiniramo energiju i automatizaciju za novi svijet energije.
  U Schneider Electricu, rješenjima za internet stvari omogućujemo besprijekorno spajanje, prikupljanje, analizu i djelovanje prema podacima u stvarnom vremenu, čime se ostvaruje poboljšana sigurnost, učinkovitost, pouzdanost i održivost.
  To je inovacija na svim razinama, za sve povezane proizvode, rubno upravljanje i aplikacije, analitiku i usluge.
  Dobro došao u novu generaciju aktivnog upravljanja energijom i strukture automatizacije: EcoStruxure.
  Zadani alternativni tekst
  Schneider Electric proveo je ispitivanje na više od 2500 osoba uključenih u donošenje poslovnih odluka diljem svijeta o budućnosti interneta stvari, kako ostvariti izravnu vrijednost interneta svari i njihova mišljenja o uspjehu  • Novi svijet energije u 3D+E Više električne energije


   2X
   brži rast potražnje za električnom energijom u usporedbi s potražnjom za energijom do 2040.

   Saznaj više
   Default Alternative Text
  • Efficient & Connected Buildings

   There’s more demand than ever for innovation in buildings. Schneider Electric is using disruptive technologies to create the buildings of tomorrow.

   View the story
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Transforming industry with automation

   Schneider Electric is helping industries tap into the potential of the Industrial Internet of Things to improve productivity and control and create more value.

   View the story
   Default Alternative Text
  • Creating a new energy paradigm

   The way we produce and consume energy has profoundly changed. Learn how Schneider Electric is harnessing new technologies to redefine power distribution through this interactive guide.

   Discover a new era of IoT
   Default Alternative Text
   Zadani alternativni tekst

   Otkrij EcoStruxure™

   Kao jedinstveni, otvoreni sustav interneta stvari koji ti omogućuje konkurentnost u današnjem digitalnom svijetu, EcoStruxure™ donosi velike promjene. Otkrij povećanu vrijednost sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezanosti za svoje poslovanje danas. Preuzmi sada