Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   Razumijevanje platforme EcoStruxure

   Okosnica aplikacija s podrškom za IoT. Transformiraj svoje povezano poslovanje kroz našu temeljnu tehnološku platformu.

   Pogledaj video
  • Default Alternative Text

   Novo istraživanje IoT inovacija

   Nova istraživanja sa sveučilišta MIT i Hong Kong University of Science and Technology pružaju uvid u budućnost povezanih uređaja, energetski učinkovitih zgrada i pametnih gradova.

  • Default Alternative Text

   Ulaganje u obrazovanje putem Interneta stvari (IoT)

   Udružili smo se s ESCP Europe i organizirali IoT Chair, kako bi bolje razumjeli buduće utjecaje IoT-a na promjene u poslovanju.

   Pogledaj odmah

   EcoStruxure™ Platform

   Digitalna okosnica koja povezuje najbolja OT rješenja u klasi s najnovijim IT tehnološkim rješenjima, za oslobađanje svih vrijednosti zarobljenih u tvojim operacijama i iskorištavanje punog potencijala Interneta stvari.
   • Suradničke inovacije: Ubrzavanje i prilagodba digitalne transformacije

    Suradničko-inovativni ekosustav tvrtke Schneider Electric obuhvaća partnere u digitalnoj suradnji, uključujući Microsoft, Accenture, nove tvrtke i kupce, prilagođavajući IoT arhitekturu i platformu EcoStruxure digitalnom putovanju svakog od kupaca. Proučavanje slučaja zgrade “The Edge” tvrtke Deloitte pokazuje inovativna digitalna rješenja za veću energetsku učinkovitost

   • Korištenje IoT ekosustava

    Naš otvoreni standard osnažen je suradnjom s institucijama za standardizaciju u industriji, poput Industrial Internet Consortium, IEEE i Open Interconnect Consortium, te kroz tehnološko partnerstvo s liderima u industriji, kao što su Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey i IBM.

   • Oslobađanje vrijednosti industrijskog Interneta stvari (IIoT)

    Cyril Perducat priključio se raspravi na okupljanju Hardwired na kojemu se raspravljalo o IIoT-u, umjetnoj inteligenciji (AI) i vrijednosti koju EcoStruxure donosi našim kupcima.

   • Razumijevanje platforme EcoStruxure

    Okosnica aplikacija s podrškom za IoT. Transformiraj svoje povezano poslovanje kroz našu temeljnu tehnološku platformu.

    Otkrijte EcoStruxure

    Objedinjeni IoT sustav koji osigurava konkurentnost u današnjem digitaliziranom svijetu. EcoStruxure predstavlja revoluciju. Otkrij povećanu vrijednost sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezanosti za svoje poslovanje danas.
    Preuzmi sada

    Priče o uspjesima platforme EcoStruxure™