Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   POUZDANOST koja spašava živote

   Moderna i održiva dječja bolnica sjajna je zamisao. Zahvaljujući sustavu Schneider EcoStruxure™ Power, u američkoj dječjoj bolnici Nemours generatori za slučaju nužde u roku od 10 sekundi ili manje vraćaju električnu energiju koja može spasiti nečiji život, a medicinski timovi mogu se osloniti na POUZDANU čistu i neprekidnu energiju.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   Jesi li spreman?

   Sada jesi. S novim povezanim prekidačem Masterpact MTZ spreman si za budućnost.

   Pogledaj video Saznaj više
  • Default Alternative Text

   Redefiniranje budućnosti

   Zahvaljujući otvorenoj integraciji, operacijama i analitici u stvarnom vremenu te većim razinama cyber-sigurnosti, EcoStruxure Power maksimalno koristi nove mogućnosti inteligentnih uređaja i digitalizacije za postizanje veće pouzdanosti, sigurnosti, učinkovitosti, održivosti i boljeg povezivanja.

   Pogledaj video Prikaz e-knjige

   Redefinirana distribucija električne energije

   Svijet postaje više električan, digitaliziran, dekarboniziran i decentraliziran. Naše digitalizirane NN i SN proizvode pokreću inovacije na svim razinama koje omogućuju poboljšanu povezanost, radnje u stvarnom vremenu i pametnu analitiku. Donose poboljšanu sigurnost i zaštitu. Pomažu poboljšati pouzdanost i učinkovitost i pripremaju nas za budućnost distribucije energije.
   • Distribucija električne energije prolazi kroz preobrazbu

    Tradicionalni linearni put od elektrane do utikača uzmiče pred digitaliziranim modelom isporuke s tehnologijom interneta stvari koji je bolje integriran i povezan te predstavlja brži odgovor na događaje u stvarnom vremenu.

   • Redefinirana distribucija električne energije Život je „uključen”

    Istraži nove mogućnosti za osiguravanja da je život „uključen” svugdje, za sve i u svakom trenutku zahvaljujući inovaciji u distribuciji električne energije.

    • Za projektante i dizajnere sustava Poboljšaj učinkovitost projekta i provedi ih na vrijeme bez rizika. Uz Schneider Electric možeš isporučiti dizajne sustava koji su inovativni, usklađeni s normama i spremni za distribuciju energije.
    • Za proizvođače sklopne opreme Osiguraj vrijeme protoka i kvalitetu projekta i ostvari uštedu od dizajniranja do stavljanja u pogon. Naša rješenja omogućuju ponudu potpunih SN/NN rješenja koja su spremna za povezaniji i učinkovitiji svijet.
    • Za upravitelje komercijalnih objekata Povećaj učinkovitost zgrade i brže odgovori na hitne zahtjeve. Digitalizirana, povezana i učinkovita, naša rješenja ti daju prednosti danas, istovremeno te opremajući s onim što sutra donosi.
    • Za upravitelje ključnih objekata Poboljšaj sigurnost pacijenata, istovremeno održavajući stalno vrijeme rada i predvidljivo održavanje. Naši su sustavi za distribuciju energije skalabilni, rastu s tobom za učinkovitiju i povezaniju budućnost.

    Utjecaj upravljanja energijom na učinkovitost zgrada i troškove energije

    Upotreba energije velik je problem upravljanja objektima, a zgrade su se pokazale kao najveći potrošači energije. Međutim, većina vlasnika i upravitelja zgrada ne mjeri i upravlja energijom.
    Saznaj više
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Zračna luka Ženeva
    • Zadani alternativni tekst Uspjeh klijenta: Maison Manival
    • Zadani alternativni tekst
     Srednjenaponska distribucija i automatizacija mreže  Od opreme za prebacivanje srednjeg napona i transformatora do automatizacije energije, otkrij rješenja za komunalna postrojenja, naftu i plin, rudarstvo, podatkovne centre i ključne zgrade, pokrivajući sve potrebe distribucije energije za upravljanje energijom. > Saznaj više
    • Poslovni čovjek koji radi za računalom, softver za upravljanje energijom, analitike velikih podataka.
     Niskonaponska rješenja i sustavi Od prekidača i sabirnica do kućišta, upravljačkih ploča i razvodnih ploča, nudimo širok raspon sigurnih, pouzdanih rješenja za niskonaponske primjene. > Istraži sada
    • Samo upravitelj objekta?

     Mi se s tim ne slažemo. Pogledaj kako su se upravitelj heroj objekta i simpatična ljama udružili kako bi ostvarili snove jedne djevojčice.