Croatia

Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

 • Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

  Energetske usluge i usluge održivosti

  Najprije zamisli energetski i troškovno učinkovito te održivo poslovno okruženje. Zatim otkrij naše energetske usluge i usluge za održivost, uključujući big data upravljanje, kako bi viziju pretvorio u poslovnu stvarnost.

  Pročitaj studiju
 • Default Alternative Text

  Provjere održivosti u Hiltonu

  Međunarodni hotelijer smatra da Schneider Electric poboljšava učinkovitost, iskustvo i inovacije na svim razinama njegovih objekata.

  Pogledaj video
  • Jesi li spreman za big data? Upravljanje korporativnom energetikom i održivošću

   Otkrij kako cloud platforma na razini poduzeća može prikupiti i analizirati podatke te omogućiti učinkovitost i manje troškove.

  Krupni kadar: dva para ruku koji pregledavaju big data analitiku u tablicama i grafikonima, na papiru i tabletu - izvješćivanje o održivosti.

  Izazovi

  Želiš povećati korporativnu transparentnost da bi postigao ciljeve što se tiče energije i održivosti. Smanjenje operativnih troškova i povećanje pouzdanosti energije tvoji su prioriteti. Tvoji su resursi ograničeni, no trebaju ti ispravni podaci da bi razumio svoje trenutačno stanje i kako najbolje odrediti projekte prema prioritetu.
  Komercijalna zgrada s mnogo prozora za energetsku učinkovitost, pametne zgrade u pametnim gradovima.

  Povećaj učinkovitost i profitabilnost

  Činjenice

  • Plava Zemlja, ikona Europa-Afrika Cijene prirodnog plina u Europi u jednoj su godini narasle za više od 50 %.
  • Zadani alternativni tekst 86 % tvrtki koristi tablice za praćenje podataka o komunalnim troškovima, no samo je 33 % zadovoljno time. 88 % tih tablica sadrži pogreške.