• Default Alternative Text

  Električna postrojenja

  Moderno električno postrojenje jest pametno postrojenje. Savladajte rastuće izazove i odgovorite na potrebe svojih korisnika, danas i u budućnosti, pomoću naših inovativnih rješenja za postrojenja...

  savjetnik za upravljanje energijom s kacigom ispred prozora i elektrane

  Izazovi

  Postrojenja moraju smanjiti troškove i osigurati operativnu izvrsnost, brzo digitalizirati procese na svim razinama te poboljšati performanse. Također se suočavaju s rizicima balansiranja vrhova potražnje s niskom isprekidanom proizvodnjom. Odgovor? Inteligentne mreže, novi poslovni modeli i nove korisničke usluge za rast iznad prodaje energije.

  Zašto raditi s nama?

  • Ikona alata Operativna izvrsnost Postani produktivniji u zahtjevnom energetskom svijetu uz smanjenje troškova, omogućavanje sigurnih i pouzdanih operacija te održavanje stabilnosti mreže.
  • Ikona grafikon gore Stručnost u distribuiranoj energiji Promijenimo način upravljanja mrežama. Naše nove usluge pomažu u poboljšanju korisničke podrške, usklađivanju s propisima za obnovljive izvore te iskorištavanju fleksibilnosti mreže.
  • Inovacija na svim razinama

   Nove nas tehnologije izazivaju da redefiniramo način na koji živimo. Mi pružamo rješenja koja se jednostavno integriraju u naše okruženje.

   Pročitajte više
   Default Alternative Text
  • Prvak na ADMS tržištu

   Schneider Electric je prozvan prvakom u Gartnerovu Magičnom kvadrantu za sustave naprednog upravljanja distribucijom, s najvišim ocjenama za 3 slučaja korištenja u ključnim mogućnostima.

   Pročitajte više
   Default Alternative Text
  • Virtualna sinkronizirana proizvodnja za distribuiranu proizvodnju

   Omogućivanje integracije uključi-i-pokreni za obnovljive izvore energije bez ugrožavanja stabilnosti mreže

   Otkrijte kako
   Renewable energy
  • Uložite u prave tehnologije za shemu svoje pametne mreže

   Današnje se energetske i komunalne tvrtke suočavaju s iznimno konkurentnim tržištem na kojem otkrivaju da moraju smanjiti troškove i stvoriti nove izvore prihoda, uz istovremeno pružanje pouzdane i sigurne usluge krajnjim korisnicima.

   Kako pomoći postrojenjima da planiraju unaprijed
   Helping utilities plan ahead
  • Postavite visoke ciljeve: budućnost pouzdanosti za komunalna postrojenja

   Pouzdanost je u središtu brige postrojenja, i to s pravom. Kako je mogu poboljšati?

   Otkrijte načine
   The future of reliability for utilities
  • Kako pametne mreže ostvaruju svoj potencijal

   U ovom intervjuu u časopisu Edifícios e Energia Alain Glatigny, potpredsjednik za inovacije pametnih mreža tvrtke Schneider Electric, daje prijedloge onog što Europska Unija mora učiniti da bi podržala razvoj pametnih mreža.

   Saznajte više
   Smart grids to reach their potential