Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   Napredni sustav vođenja distribucije energije (ADMS)

   Electric power substation, electric power distribution.

   Izazovi

   Električna komunalna poduzeća suočavaju se s nizom izazova: s porastom regulatornih i korisničkih pritisaka radi povećane pouzdanosti i smanjenja emisija stakleničkih plinova, s usvajanjem distribuirane proizvodnje iz obnovljivih izvora i pohrane energije, s povećanjem obrazaca vremenskih nepogoda te ispadima mreže te s neizbježnim starenjem radne snage i infrastrukture.
   • Rješenje

    Sustav naprednog upravljanja distribucijom (ADMS) tvrtke Schneider Electric – objedinjeno rješenje DMS, SCADA, OMS i EMS – osigurava postrojenjima modularnu i fleksibilnu platformu unutar zajedničkog korisničkog iskustva, podatkovni model, integracijski okvir i sigurnu infrastrukturu.
   • Mogućnosti

    ADMS omogućava funkcije naprednog nadzora, analize, upravljanja, optimizacije, planiranja i obuke, čime se komunalnim tvrtkama omogućava da pružaju energiju na pouzdaniji, sigurniji i učinkovitiji način.
   Operateri u upravljačkoj prostoriji elektrane rade s tehničkim izazovima, izvještavanje o održivosti.

   ADMS aplikacije

   Naše ADMS rješenje predstavlja evoluciju tehnologije upravljačke sobe spajanjem DMS, OMS i SCADA rješenja u jedinstveno i sveobuhvatno rješenje za upravljanje mrežom. Kao dio našeg paketa rješenja za napredne mreže, može pomoći vašem komunalnom postrojenju da postane davatelj energije nove generacije osiguravajući sigurnije, pouzdanije i učinkovitije upravljanje energijom.

   Prednosti

   • Električar radi na transformatoru, distribucija električne energije.
    Osigurava jasne i dosljedne prikaze u stvarnom vremenu te predviđene i povijesne prikaze distribucijske mreže.
   • Operateri u upravljačkoj prostoriji elektrane rade s tehničkim izazovima, izvještavanje o održivosti.
    Omogućava upraviteljima sustava, otpremnicima, inženjerima planiranja, analitičarima pouzdanosti te upraviteljima da rade kao tim i da imaju pristup prikazu mrežnih operacija identičnom kao u stvarnosti.
   • Tehničar dalekovoda upotrebljava telefon i tablet, izvještavanje o održivosti, internet stvari.
    Zajednička situacijska svijest osigurava učinkovito i pouzdano upravljanje mrežnim operacijama suočenima s raznolikim, promjenjivim okruženjem.
   • Trafostanica, distribucija električne energije.
    Omogućava veću mrežnu pouzdanost, poboljšanu operativnu učinkovitost, smanjene operativne troškove, povećanu sigurnost, poboljšanu sigurnost, podršku za usklađenost s propisima, bolje korištenje imovinom te integraciju utemeljenu na imovini.