Croatia

Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

 • Default Alternative Text
  Nadzor i upravljanje za ADMS rješenje.

  ESCADA za elektrosustave

  Nadzor i upravljanje za ADMS rješenje

  Electric power substation, electric power distribution.

  Izazovi

  Robustan nadzor i upravljanje u stvarnom vremenu

  Kako bi se osigurala pouzdana, sigurna i učinkovita opskrba energijom, komunalna postrojenja ovise o točnim i robusnim sustavima nadzora i upravljanja. ESCADA sustavi moraju osigurati visoku dostupnost, redundanciju te funkcionalnost oporavka u slučaju katastrofe. Moraju biti sigurni, fleksibilni, skalabilni i imati mogućnost konfiguracije.
  • Rješenja

   ESCADA tvrtke Schneider Electric – aktivna kao dio sustava OASyS DNA SCADA – sadrži funkcije za ispitivanje terenskih uređaja koji se koriste različitim protokolima, slanje naredbi terenskim uređajima te provedbu obrade i postavljanja trendova alarma. Podaci ESCADA-e u sustavu ADMS mogu se pohraniti i u ADMS povijesnim servisima za kasnije dohvaćanje, analizu i simulaciju. Funkcionalnost sustava ESCADA uključuje sinkronizaciju podataka između primarnih i rezervnih okruženja za redundanciju ključne infrastrukture, te izmjenu podataka putem ICCP-a i drugih protokola s ostalim SCADA sustavima. Usluge predviđanja unutar ADMS sustava upotrebljavaju izvore podataka ESCADA-e, koristeći se podacima od zatvarača, regulatora napona, nizova kondenzatora, mjerača, indikatora kvarova itd. To ADMS-u omogućava ugradnju podataka ESCADA-e u funkcije predviđanja, analize i optimizacije. Alarmi koje generiraju podaci ESCADA-e uključuju kršenja ograničenja, stopu izmjena, neupravljanu promjenu statusa te alarme povezane sa zdravljem sustava.
  • Mogućnosti

   • Optimizirajte upravljanje čitavom električnom instalacijom radi veće produktivnosti.
   • Poboljšajte učinkovitost i donošenje odluka vaših operatera osiguravanjem pristupa točnim, pravovremenim i sveobuhvatnim informacijama.
   • Osigurajte intuitivno, interaktivno i prilagodljivo sučelje za poboljšan rad.
   • Koristite se paralelnom obradom visokih performansi za podršku milijunima podatkovnih točaka.
  • Prednosti

   • Bliska integracija s naprednim sustavom upravljanja distribucijom tvrtke Schneider Electric
   • Iznimno sigurno i pouzdano
   • U radu u više od 180 upravljačkih centara diljem svijeta
  Transformator, linije dalekovoda prikazane kao siluete sa zalaskom sunca u pozadini, pristup energiji, električne komunalije.

  Primjene

  Povezana rješenja za napredne mreže

  Naša rješenja za napredne mreže omogućavaju prijelaz vašeg komunalnog postrojenja u davatelja usluge nove generacije, omogućavajući pouzdanije i učinkovitije upravljanje energijom.

  Prednosti

  • Električna oprema, softver za upravljanje energijom, distribucija električne energije.
    
   • Sigurnost: OASyS DNA gotovo je rješenje. To je iznimno siguran sustav s implementacijom jedinstvene prijave, alatima osmišljenima za praćenje izmjena i upravljanje njima te mogućnošću jednostavne revizije i prijave tih izmjena kao odgovora na unutarnju i vanjsku reviziju.
  • Visokonaponski toranj, distribucija električne energije, električne komunalije.
    
   • Standardizacija: skupina proizvoda OASyS DNA kompatibilna je s većinom standardnih industrijskih primjena i jednostavno se integrira sa starijim softverom i softverom trećih strana. Standardizirani softver dobro je dokumentiran, jednostavnije ga je naučiti uz manje treninga, a u tvojoj je organizaciji možda već uobičajena pojava. Kao davatelj usluge, Schneider Electric može iskoristiti nove proizvode na tržištu uz našu mogućnost povezivanja utemeljenu na standardima te ti proslijediti uštede i mogućnosti.
  • Siluete dalekovoda s plavim nebom, distribucija električne energije, transformator.
    
   • Pouzdanost: naša tehnologija upotrebljava tehnologiju „guranja” koja automatski emitira podatke utemeljene na događajima na svim razinama mreže sustava, što osigurava brzu i pouzdanu isporuku podataka u stvarnom vremenu. Osim toga, model redundancije rješenja OASyS DNA dokazan na terenu i nadzor stanja čitavog sustava pomažu ti osigurati da sustav radi kad ti je to potrebno. Naš model redundancije ima mogućnost samoobnavljanja, sa stalnim nadzorom ključnih funkcija i uređaja.
  • Elektrana, distribucija električne energije.
    
   • Dugovječnost: shvaćamo da si uložio značajna sredstva u postojeće zaslone, baze podataka, aplikacije i izvještaje. Naši ciljevi migracije jesu minimizirati troškove i operativne utjecaje pri prelasku na OASyS DNA rješenje. Korištenjem alatima za naprednu migraciju tijekom procesa nadogradnje omogućavamo ti da ponovno iskoristiš većinu intelektualnog vlasništva koje si već uložio u postojeći SCADA sustav.
  • Tri odrasle osobe čitaju planove pred solarnim pločama u Münchenu, Bavarska, Njemačka, savjetovanje o održivosti.
    
   • Inovacija: naši proizvodi upotrebljavaju aktualne operacijske sustave i hardver putem partnerstva s tvrtkama koje su vodeće u industriji, kao što su Symantec™, OSIsoft® i Microsoft®. To nam omogućava da ti isporučimo rješenja najveće vrijednosti, smanjujući trošak vlasništva, povećavajući sigurnost i pouzdanost te nudeći maksimalan povrat na ulaganje u IT infrastrukturu.