Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Aerial View Of Water Treatment Plant In Dekalb Illinois, water management.

   Vodoopskrba i odvodnja

   Tvrtke za desalinizaciju i pročišćavanje otpadnih voda pružaju čistu vodu zajednicama diljem svijeta. Pomažemo vam da to radite sigurno i učinkovito.

   Istražite našu ponudu
   • Reference i izvori za klijente Tvrtka Anglian Water: Omogućavanje protoka vode

    Tvrtka Anglian Water najveća je tvrtka za vodoopskrbne i odvodne sustave u Engleskoj. Pogledajte kako integriran sustav za upravljanje istjecanjem i pritiskom pomaže ovoj komunalnoj tvrtki u smanjenju troška upravljanja gubitkom vode i usklađivanju s odredbama.

   • Fritzens WWTP u Tirolu, Austrija: Ostvarenje potrošnje nulte energije

    Saznajte kako je optimizacija sustava pretvorila postrojenje za pročišćavanje otpadnih voda Fritzens iz potrošača energije u proizvođača energije zahvaljujući rješenjima tvrtke Schneider Electric.

    Pročitajte više
    Default Alternative Text
   • Poslovni slučaj Postrojenje za desalinizaciju u Sydneyju: Prednosti koje proizlaze iz kupovine za električne i automatizacijske potrebe te potrebe upravljanja energijom na jednom mjestu

    Postrojenje koje desalinizira 250 milijuna litara vode dnevno u Sydneyju uštedi oko 1500 MWh energije mjesečno zahvaljujući našim sustavima upravljanja homogenim procesima s besprijekornom integracijom komponenata i holističkim pristupom.

    Pročitajte više
    Default Alternative Text
   • Studija Tri koraka za smanjenje ukupnih troškova vlasništva u sustavima za crpljenje

    Troškovi uporabe električne energije postaju sve veći dio ukupnih troškova vlasništva (TCO) u industrijskim sustavima za crpljenje. Ovaj dokument objašnjava kako ti tvrtka Schneider Electric može pomoći da smanjiš TCO uz minimalne investicije.

    Pročitaj više
    Hydro electric dam with grassland and hills, water management, energy efficiency.
    Voda curi iz spoja dvije velike cijevi, upravljanje vodom.

    Izazovi

    Schneider Electric pruža specifična rješenja za izazove s kojima se susreće industrija vodoopskrbe i odvodnje koja uključuju: - Učinkovitu modernizaciju stare infrastrukture - Smanjenje energetskih i radnih troškova - Omogućavanje boljeg upravljanja posljedicama strožih odredaba - Veću otpornost i bolju reakciju na izvanredne situacije - Prilagodbu tehnologije promjenjivoj radnoj snazi - Osiguranje zdravlja, sigurnosti i zaštite javnosti

    Činjenice

    • Plava ikona za Zemlju Preko 40 % svjetske populacije živi u uvjetima nestašice vode
    • Plava ikona za pitku vodu Predviđa se da će se potražnja za vodom povećati preko 55 %
    • Plava Zemlja, ikona Europa-Afrika Preko 50 % površinskih voda u Europi ispod je pozitivnog ekološkog statusa
    • Plava ikona za opću opasnost Godišnji gubici vode u SAD-u putem glavnih istjecanja iznose 6,5 Gm3 (dovoljno za opskrbu 200 milijuna ljudi)
    • Plava ikona za energiju Procesi pročišćavanja i mrežni procesi u industriji vodoopskrbe i odvodnje troše 8 % svjetske energije
    • Plava ikona za munju Poplave su se učetverostručile u posljednjih 20 godina

    Ponuda

    • Zadani alternativni tekst Izvuci maksimum iz imovine i vodnih resursa Pomažemo industriji u pročišćavanju i isporuci vode 24/7 uz niže operativne troškove i manje energije
    • Ikona EcoXpert Isporučujemo učinkovitost na svim razinama vodnog ciklusa Tvrtka Schneider Electric globalni je igrač s proizvodima, rješenjima i uslugama koji pokrivaju sve, od terena do poslovnog okruženja. Imamo reference u svim područjima vodnog ciklusa unutar različitih domena koje naglašavaju naše performanse.