Dobro došli na Schneider Electric web stranice!

Dobro došli na naše web stranice!

Možeš odabrati drugu državu za pregled dostupnih proizvoda ili potražiti informacije o tvrtki na našim globalnim web stranicama.

Odaberi drugu državu ili regiju

  • Default Alternative Text

   Robotske stanice s 4-osnim robotima

   Default Alternative Text

   Vaši su poslovni problemi jedinstveni

   Roboti za izdvajanje i stavljanje prvi su izbor za automatizaciju pakiranja s kaotičnim protocima proizvoda. Samostalne robotske stanice, koje su roboti s vlastitim pokretnim trakama, postaju popularna alternativa integriranju robota u strojeve. Potreba za jednostavnijom integracijom linije, fleksibilnošću i ponovnom upotrebom zahtijeva pametnu i integriranu strukturu automatizacije bez vlastitog upravljačkog hardvera robota.

   Naši će vam stručnjaci pomagati tijekom cijelog životnog vijeka stroja

   Ilustracija, rješenja za životni ciklus strojeva, industrijska proizvodnja, upravljanje strojevima.
   • Rješenja

    „Sinkronizirane osovine/Sercos/Kontroler pokreta LMC106” primjer je strukture za ekonomično upravljanje samostalnim robotom. Stanica se sastoji od delta ili portalnog robota i dvaju prijenosnika za dovod i odvod. Rješenje za pogon robota potpuno je integrirano u rješenje za automatizaciju stanice. Osim kontrolera PacDrive nije potreban nikakav dodatni upravljački hardver. Mogu se upotrebljavati standardni inženjerski alati i servo pogoni Lexium.
   • Ključne prednosti

    • PacDrive 3 temelji se na dokazanoj tehnologiji logičkih pokreta koja objedinjuje upravljačku funkcionalnost pokreta PLC-a i robotiku na jednoj hardverskoj platformi.
    • Centralizirana struktura čini PacDrive 3 idealnim rješenjem za upravljanje proizvodnjom s pomoću servo pogona i strojevima za pakiranje, kao i opremom za obradu materijala i robotikom.
    • PacDrive 3 upravlja s više od 80.000 strojeva diljem svijeta.
   • Diferencijacija

    • Strukture automatizacije utemeljene na kontroleru PacDrive 3 mogu se fleksibilno prilagoditi konfiguracijama s između 0 i 99 servo osovina.
    • Dostupna je cijela biblioteka robotike, koja podržava portalne/kartezijske robote, delta robote, artikulirane robote, SCARA robote i nestandardne robote. Različite interpolacije i funkcije za poravnavanje pokretne trake, ograničenje ubrzanja ili integraciju vida spremne za upotrebu pojednostavljuju programiranje.